Як виробники продуктів обманюють українців (відео)

На даний момент хитрі виробники намагаються використовувати різні хитрощі, щоб отримати з українців більше грошей.

Наприклад, почалася масова тенденція використання зменшеної тари, передають Патріоти України з посиланням на ТСН.

Мінекономрозвитку відклало нові правила маркування продуктів загальної кількості продукту, проте залишило без змін ціну. Виходить, що платимо стільки ж, а продуктів додому приносимо менше.

У пляшці з маслом продукту буде менше, в пакетах з крупою буде повітря, а в коробках з цукерками - подвійне дно. Хоча різницю відразу і не помітиш. Слідом за продуктами соціальної категорії зменшили обсяги шоколадок і ковбаси.

"Прийом, коли зменшується кількість ваги продукту в упаковці, а ціна при цьому залишається такою ж, або збільшується зовсім небагато, відноситься до числа методів, які називаються "Партизанський маркетинг". Партизанському маркетингу мінімум дві тисячі років", - сказав маркетолог Вадим Пустотін.

Наголошується, що першопрохідцем в Україні стала молочка. Близько чотирьох років тому молокозаводи почали фасувати молоко не за літру, а по 870 мілілітрів. Пізніше дана тенденція перейшла на інші галузі.

"Є загальний портрет споживача, який бідніє, і всі хочуть економити. Тому виробники лише підлаштовуються під це гасло "хочу витрачати менше", - розповідає Дорошенко.

Хоча на ділі це чистої води обман, і у перерахунку на обсяги продажів - вигода у підприємства значна. Єдина протидія партизанському маркетингу - наша уважність. Краще беріть перевірених виробників і не ведіться на низькі ціни.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...