Як зраду перетворити на перемогу: Тимошенко заявила що перемога в Стокгольмсьскому арбітражі - її заслуга!

Незаангажовані експерти в один голос стверджують, що котракт 2009 року - це ганебний провал керівництва України, і неостанню роль зіграла "Леді Ю".

Юлія Тимошенко

Юлія Тимошенко вважає, що рішення Стокгольмського арбітражу за позовом НАК «Нафтогаз України» проти російського «Газпрому» є безперечною і вагомою перемогою України, повідомляють Патріоти України з посиланням на сайт політика.

І ця перемога не могла б бути досягнута без укладених «газових контрактів» 2009 року.

«Україна виграла Стокгольмський арбітраж за контрактом 2009 року проти Російської Федерації. Я щиро радію цьому і вважаю, що це перемога України», - заявила Тимошенко.

У той же час політик зазначила, що нинішня влада продовжує маніпуляції навколо того, що «газові контракти» 2009 року, підписані урядом України і Російської Федерації, були невигідними для країни.

Лідер фракції «Батьківщина» акцентувала, що саме «газовий контракт» 2009 року дав можливість Україні боротися в Стокгольмському арбітражі проти «Газпрому» і здобути перемогу.

«Якби цей контракт був поганим, то ми б ніколи не перемогли б у Стокгольмському арбітражі», - підкреслила вона.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...