Як зупинити Росію на Донбасі, - екс-генсек НАТО

Колишній Генеральний секретар НАТО Андерс Фог Расмуссен закликав країни Заходу надати Україні сучасну оборонну зброю і розмістити уздовж кордону з РФ миротворців ООН.
Андерс Фог РасмуссенПро це він написав у статті для провідного канадського друкованого видання "The Globe and Mail", передають Патріоти України з посиланням на "Укрінформ".

На його думку, це допоможе припинити кровопролиття на Донбасі.

"Європа, Канада і США зараз мають можливість посприяти політичному вирішенню цієї війни: по-перше, надавши українським військовим оборонне обладнання і, по-друге, розгорнувши на Донбасі потужну миротворчу місію ООН", - пояснив Расмуссен.

На його переконання, озброєння України служитиме батогом, а зняття з Росії санкцій - пряником.

"Якщо Росія виведе свої війська і відновить суверенітет України, ми зможемо запропонувати найбільшу винагороду - полегшення режиму санкції. Цю страву не подають частинами: повне зняття санкцій можливе лише після повного виконання Росією своїх зобов'язань", - заявив екс-генсек НАТО.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...