"Якого х*я ти гадиш у моєму місті?": У Києві з'явилися ще одні радикальні "вартові" порядку (фото, відео)

У Києві з'явилася молодіжна громадська організація "Лицарі міста", яка закликає жителів дотримуватися порядку в громадських місцях.

"За спокійний сон городян, за безпеку кожного громадянина, за чистоту вулиць", - йдеться на сторінці активістів у Facebook, передають Патріоти України.

Однак учасники організації не завжди мирним шляхом спілкуються з жителями. "Лицарі міста виступають проти насильства, але іноді нам просто не залишають вибору", - пояснюють вони свою неадекватну поведінку.

На Telegram-каналі організації наголошується, що, в основному, молодики "патрулюють" двори, зупинки.

"Якого х*я ти гадиш у моєму місті? Підняв свій бичок і викинув у смітник!", "Шановний, навіщо ви кинули бичок? Підніміть і викиньте в урну будь-ласка. Вам подобається жити в л*йні?", - так вони звертаються до порушників.

"Так мені подобатися сміття!" - була відповідь. "Бух-бах! Шановний моментально цілує асфальт і навряд чи ще колись захоче смітити", - зазначають активісти.

Ще один випадок вони навели як приклад. Чоловік теж не хотів піднімати недопалок. "Відлетів метра на півтора. З поламаним носом, раком поліз за бичком і викинув", - написали "лицарі".

На їхньому Youtube-каналі опубліковані ролики, де після відмови підняти недопалок у людиню направили газовий балончик, ще один чоловік викликав поліцію.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...