Якщо МВФ фінансуватиме проблеми розвитку України – отже, корупція не тільки в Києві, а й у Вашингтоні, - Бутусов

МВФ потрібно було виділяти гроші не Нацбанку або Кабміну на "затикання дірок" у платіжному балансі, а на оперативну роботу НАБУ.

Юрій Бутусов

Після справи нардепів від БПП Борислава Розенблата й від "Народного фронту" Максима Полякова міжнародні місії щодо реформ в Україні, місія Міжнародного валютного фонду (МВФ) та офіси грантових організацій зобов'язані закритися й назавжди залишити Україну, заявив головний редактор сайта "Цензор.НЕТ" Юрій Бутусов на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України.

"Якби МВФ виділив черговий мільярд доларів не Нацбанку й Кабміну на "затикання дірок" у платіжному балансі, а на оперативну роботу НАБУ, то грошей вистачило б, щоб увести під прикриттям агентів до Адміністрації Президента, Кабміну та Верховної Ради і за хабарі провести в офісах президента, міністрів та депутатів радикальні адміністративні й економічні реформи протягом одного року", – зазначив він.

Журналіст підкреслив, що тільки два депутати Ради за хабар від агента НАБУ протягом 6 місяців за порівняно скромну суму в розмірі $300 тис. підготували та погодили повний пакет рішень щодо легалізації бурштинового бізнесу у двох міністерствах, трьох держслужбах, прокуратурі, судах і двох фракціях парламенту, а також унесли зміни до двох чинних кодексів.

"Захід має чесно зізнатися самому собі: "Ми скочили на слизьке!" І негайно ліквідувати малоефективні, як виявилося, в українських умовах консультативні місії та грантові організації. Уведені агенти з міченими купюрами дають раду реформам набагато швидше й дешевше. Якщо МВФ і надалі фінансуватиме збереження проблем розвитку України замість вирішення проблем – отже, корупція не тільки в Києві, а й у Вашингтоні", – підсумував він.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...