Якщо на їжу сіла муха: Фейсбук-медицина від Уляни Супрун довела до істерики користувачів мережі

Міністр охорони здоров'я України Уляна Супрун виклала новий лайфхак про поведінку з мухами.
Уляна Супрун

"Стикаючись з такими, на перший погляд, буденними випадками, важливо, щоб кожен з нас розумів, наскільки це небезпечно для здоров'я. Але не забував стежити за елементарними правилами гігієни. Чи не їв не помиту їжу, не пив з чашки, в яку впала муха, ретельно і часто мив руки. Прості правила допомагають запобігти поширенню небезпечних бактерій, а разом з ними і хвороб", - написала Супрун на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України.

У мережі такі рекомендації підняли на сміх.

"Щодо їжі не знаю. Але я ось один раз муху з'їв", "Коли все летить під три чорти, починають роздавати поради запаморочливої важливості", "Ось ще один привід запивати їжу горілкою - допомагає боротися з мікробами", - коментують користувачі.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...