"Якщо раптом війна!": У Києві близько 1000 жителів опинилися в екстримальній ізоляції

У Голосіївському районі Києва понад 1000 жителів опинилися в справжній комунальній ізоляції: в нових будинках другий день немає ні електрики, ні води.

"Світло в двох 25-ти поверхових будинках на проспекті Науки, 60 і 60а, пропало о 19:00 26 серпня. У результаті 450 квартир (150 в одному будинку і 300 - у другому) залишилися практично в ізоляції - без світла, води і з непрацюючою технікою", - розповів "Обозревателю" один із жителів району Сергій, передають Патріоти України.

Якщо припустити, що в кожній квартирі проживають хоча б двоє людей, постраждали не менше 900 жителів.

Сергій пояснив, що у нього маленька дитина. У зв'язку з обставинами, дитині неможливо ні розігріти їжу, ні скупати її. Навіть вийти на вулицю - досить проблематично: ліфти не працюють, люди, які проживають у 25-ти поверхівках, в спеку змушені спускатися і підніматися пішки. Однак комунальні служби не поспішають виправляти ситуацію.

Жителі зверталися в ЖЕК, "Київенерго", а також на гарячі лінії уряду і Київської міської державної адміністрації.

"Коли подзвонили в ЖЕК, отримали "відмінну" відповідь: "Що ми можемо зробити? А якщо раптом війна - звикайте!" - розповів Сергій.

Водночас на інших лініях пообіцяли, що будуть розбиратися, однак на момент публікації новини питання так і не було вирішено.

Фахівці "Київенерго" навіть прибули на місце події, проте, подивившись, заявили, що виникла поломка і питання буде вирішуватися в робочому порядку в понеділок, 28 серпня.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...