Якщо Верховна Рада схвалить введення воєнного стану: Чого не варто робити

Якщо Верховна Рада схвалить воєнний стан – це не пожиттєво. Є термін дії - 60 діб. Далі по ситуації. Окрім того, там є пункти, вони можуть задіюватися вибірково. Тому не варто створювати паніку.

Категорично не треба говорити про пересування військової техніки і особового складу, закликає журналіст Віталій Гайдукевич у Facebook, передають Патріоти України.

"Не треба бігти знімати готівку, депозити, купувати бензин, долари, сухарі - все це нікуди не дінеться. Не грайте на руку спекулянтам та окупантам. . Мобілізації не буде поки. Ніхто не зніматиме з потяга в ЗСУ, тому не треба бігти у сторону польского кордону, та й там бляхери тусять - закрито. Фраза "кума з Великих Підштаньків і всю бригаду штукатурів вивезли на полігон такий-то" - теж зло. Менше тексту", - каже журналіст.

Не можеш допомогти армії, не придатний до служби - працюй де ти є, сплачуй податки, зберігай спокій.

"Окрім агресії збройної, є війна інформаційна - усі, хто діє всупереч національній єдності - мразота, або на зарплаті. Вирішуй, хто ти. Хочеться написати зойк - піди погуляй годинку. Повернешся - напишеш, якщо воно ще буде актуально. А краще не засмічувати стрічку несуттєвим. Не треба продукувати абсурдні поради, що слід було робити - займися своєю справою. Ти не Нельсон, не Айк, не МакАртур... Помовч. Все може бути як гірше, так і краще. Україна обмежена в ресурсі "ходів". Зараз багато що залежить від наших партнерів. Тож знов – помовч", - додав Гайдукевич.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...