Якийсь дядько, знайомий тренера: Юні українські футболісти ДЮФЛУ не впізнали Олега Блохіна

Наразі славетний український форвард і тренер обіймає в ФФУ посаду співголови Ради стратегічного розвитку професіонального футболу.

Олег Блохін

Олег Блохін розповів про ситуацію, як його не впізнали юні футболісти, передають Патріоти України.

"Зрозуміло, що без якісної роботи в дитячо-юнацькому футболі ми можемо тільки мріяти про успіхи національної збірної. Тому я хотів би подякувати керівникам ДЮФЛУ, тренерам, які працюють в дитячо-юнацькому футболі, за вашу роботу! Не завжди ця робота отримує гідну винагороду. але, як ви знаєте, ФФУ працює над механізмом виплат школам і тренерам за якісну підготовку гравців.

Хочу звернутися ще з таким проханням - давайте допоможемо нашим дітям знати історію українського футболу! Нам же є чим пишатися! У нас відразу три футболісти стали володарями "Золотого м'яча". Не кожна країна може похвалитися такими досягненнями.

Але недавно я був на дитячому турнірі серед 8-річних гравців. Запитав, хто я такий, і жоден з хлопчаків не відповів. Хоча при цьому їхні батьки підходили, просили фото і автограф. Навіть коли я полегшив завдання для дітей і запитав, хто такий Андрій Шевченко, не всі змогли відповісти. А ось про Мессі і Роналду вони багато чого мені розповіли. Тому давайте всі подумаємо, як нам зробити так, щоб діти знали футбольну історію нашої держави. Повторюю, нам є чим і ким пишатися, і забувати свою історію не можна!

Але, пам'ятаючи про минуле, потрібно думати про майбутнє. І, повторюся, мені подобається те, що зараз робить для розвитку дитячо-юнацького футболу федерація. Я, в свою чергу, чим зможу - допоможу", - передає слова Блохіна ФФУ.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...