Якими ідеями українці завойовують інвесторів (відео)

Вони роблять прості і геніальні речі та завойовують прихильність найвибагливіших клієнтів світу.

Про це йдеться в сюжеті Фактів ICTV, передають Патріоти України.

Жалюзі та сонячні панелі водночас, інноваційний винахід українців. Захищають від яскравого сонця ще й заряджають телефон, такими стали сучасні жалюзі. І винахід належить українцям. Смужки отримують енергію сонця, жалюзі автоматично рухаються під променями, щоб зібрати найбільше енергії, і ввечері, і зранку. Можливо на бойлер чи підлогу з підігрівом енергії не вистачить. Однак на побутову техніку, точно.

Стартапери опублікували свою ідею на Kickstarter – сайті фінансування творчих проектів, на ньому люди по всьому світу добровільно спонсорують винахідників. Ідея українців так сподобалася, що вони швидко зібрали перші 100 тисяч доларів. Далі почали активне виробництво. Євген пояснює, обладнати їх смарт-системою типову квартиру коштує від 1,5 до 2 тисяч доларів.

Особливо вигідні такі жалюзі у спекотний день, тоді панелі ефективніші. Панелі вже активно замовляють зі США, Іспанії, Нігерії та Ізраїлю. Не менш геніальна ідея, магнітні адаптери у лампочках. Одесити вирішили, більше не треба брати стільця, піднімати руки догори і довго закручувати лампочку. Тепер це відбувається автоматично.

Один магніт кріпиться до лампочки, інший до патрона, таким чином жодних викручувань. Лампочку можна вставити одним рухом. Побут – головний мотив розробників.

Розробники сподіваються не стільки на лінивих українців, як лінивих американців. Готуються запустити масове виробництво для Заходу. Поки ціна виробу 10 доларів.

Вони роблять прості і геніальні речі та завойовують прихильність найвибагливіших клієнтів світу, усе made in Ukraine. Стартують з мінімальним бюджетом, а передзамовлень на сотні тисяч доларів. Таким став шлях креативних українських стартаперів.


Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...