Янукович пропонує допомогти "жертвам громадянської війни, яку розгорнув нинішній український режим"

Прес-секретар Віктора Януковича Юрій Кирасир заявив, що кошти із закордонних банківських рахунків на ім’я Янукович, президент-втікач готовий передати в якості допомоги для мешканців Донбасу.

Віктор Янукович

Прес-секретар колишнього українського президента Віктора Януковича Юрій Кирасир, заявив, що в разі, якщо вдасться знайти за кордоном банківські рахунки на ім’я Янукович, президент-втікач готовий передати ці «міфічні мільйони та мільярди доларів» в якості допомоги для мешканців Донбасу.

Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Корреспондент.net.

Кирасир додав, що Янукович пропонує віддати ці кошти «жертвам громадянської війни, яку розгорнув нинішній український режим». Щоправда при цьому представник Януковича зазначив, що повідомлення українських посадовців про його мільярди це нібито відверта спекуляція. Крім того, прес-секретар колишнього глав держави звинуватив українську владу у тотальній корупцію, яку вона «намагається сховати за штампи про Віктора Януковича».

Варто нагадати, що напередодні у Генеральній прокуратурі України повідомляли, що Янукович вивів за межі країни 1,5 мільярди доларів бюджетних коштів. Для цього було створено майже 500 підставних фірм, які і виводили гроші за межі України, здебільшого спочатку в Сінгапур та Гонконг, а звідти заплутаними слідами кошти доправлялися до Латвії та на Кіпр.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...