Ярош запропонував свій рецепт розвалу Росії

Колишній лідер "Правого сектора" і командир Української добровольчої армії Дмитро Ярош пропонує перенести війну на ворожу територію.

"Передумовою звільнення Криму є розвал Росії. І наші спецслужби - я завжди про це говорив - повинні приділяти цьому дуже велику увагу. Тут навіть не треба проводити теракти і диверсії. Треба просто качати ситуацію, використовуючи купу факторів. Той же мусульманський, ісламський чинник, китайський фактор, українську діаспору", - сказав Ярош в інтерв'ю виданню "Апостроф", передають Патріоти України.

При цьому він зазначив, що "в Сибіру давно вже подейкують: а не відокремитися чи нам хоча б якимось чином від центру?"

"Це все треба підживлювати. Ось куди треба бюджетні гроші українські вкидати - в наші спецслужби. До Служби зовнішньої розвідки, в ГУР той же, в СБУ ... Щоб вони працювали системно над цим. Росія повинна була б не нами займатися, а своїми внутрішніми проблемами", - додав він.
Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...