"Яскраві костюми і наївний ідіотизм відволікають від реальної трагедії": Екс-віце-прем'єр РФ яскраво пояснив висування Собчак

Колишній віце-прем'єр Росії Альфред Кох порівняв висунення кандидатури Ксенії Собчак на вибори президента РФ з виходом на арену цирку клоунів для відволікання уваги глядачів.

Про це Кох написав на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України.

"Коли в цирку трапляється якась накладка: чи то акробат зірветься з висоти, то чи лев дресирувальника покусає, то (поки уніформісти забирають на ношах покаліченого акробата або засипають тирсою кров на арені) для відволікання уваги випускають клоунів", - пише Кох, додаючи, що "їх яскраві костюми і наївний ідіотизм жартів відволікають глядачів від реальної трагедії, що розгорнулася на сцені".

Далі він проводить аналогію з нинішньою ситуацією в Росії.

"Коли країна веде одночасно дві несправедливі війни, коли вона захопила чужу територію, коли економіка в дупі, банківський сектор розвалюється, коли настав колапс освіти, науки та охорони здоров'я, коли корупція пронизала всі пори держави, а правоохоронна система стала мафією, коли в країні немає взагалі правосуддя, а клерикали затикають рот тим, хто говорить, що Земля кругла, то на сцену випускають клоунів", - зазначає Кох.

При цьому він додає, що в ролі клоуна в Росії виступає як раз Собчак, яка заявила про свою участь у виборах в якості кандидата.

"А я не знаю скільки грошей треба на виборчу компанію...", "а у мене немає ніякої економічної програми..." говорить рудий клоун Ксюша. І зал заходиться від сміху: "Ось дура-то яка! Куди лізеш - морда противна!" А-ха-ха! У-ху-ху! До чого смішно! Вже повеселила, так повеселила...", - пише колишній російський віце-прем'єр.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...