Язик Х*йла до пекла доведе: Араби проклинають Путіна - "свиню та собаку"

Арабські соцмережі не залишилися в стороні від «прямої лінії» російського президента. Одкровення Путіна багатьох неприємно здивували.

Добірку таких висловлювань приводить дайджест-портал ИноСМИ 8 червня, передають Патріоти України. Але спочатку - цитати з інтерв'ю Володимира Путіна, які публікує прес-служба Кремля:

«Наші військові перебувають там для того, щоб забезпечити інтереси Росії ... Ми поки не плануємо виведення цих підрозділів ...
Це безцінний досвід, про який я вже сказав: і застосування збройних сил, і використання новітніх систем озброєння ... Ми його там застосовуємо, це нова зброя.
Це призвело до вдосконалення сучасних ударних, в тому числі ракетних систем. Одна справа - мати їх формально, а інша справа - дивитися, як вони працюють в бойових умовах.
У Сирійську Республіку виїхали цілі бригади з наших підприємств оборонно-промислового комплексу, які на місці доводили це озброєння (надзвичайно важливо для нас!), щоб зрозуміти, на що ми можемо розраховувати, застосовуючи в бойових умовах ...
Ми провели через Сирію і через участь в цих бойових діях значну кількість офіцерів і генералів ... Це все дозволило нам зробити ще один дуже серйозний крок у вдосконаленні наших Збройних Сил».
Бригадний генерал Ахмад Рахаль відреагував на ці визнання таким чином: «Заяви Путіна про те, що сирійський народ є полігон для випробування російської зброї, - це військовий злочин, що має бути розглянутий в Міжнародному кримінальному суді».
Блогер Мофак Гарун: «Російський президент Путін: наші війська залишаться в Сирії до тих пір, поки це буде в інтересах Росії, а військова операція - це можливість навчати війська. Сирійський народ став полем для стрільби, собака! Нехай Бог прокляне вас і всіх, хто підтримував вас!».
Бассам Джаара: «Путін підтверджує, що він справжня свиня, коли говорить, що військова операція в Сирії - хороший шанс навчити війська!».

Д-р Абдалла бен Салем: «Без поваги до недолугого Асаду, який зробив з Сирії та тіл сирійців полігон для комуністів».

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...