Йде потепління? - Синоптики розповіли, якої погоди чекати українцям в найближчі дні

Згідно з прогнозом Укргідрометцентру, 6-7 березня почнеться незначне потепління, на більшості території країни очікується мокрий сніг з дощем.

За прогнозами Укргідрометцентру, в найближчі дні в Україні потеплішає, проте очікуються опади. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко у себе в Facebook, передають Патріоти України.

"Циклон виконав всі прогностичні завдання. У більшості областей відразу зріс атмосферний тиск, снігопади припинилися", - зазначила Діденко. За її словами, на території більшості областей очікується потепління. "Однак "гойдалки" з опадами і атмосферним тиском тривати", - уточнила Діденко.
6 березня на заході очікується мокрий сніг з дощем, температура вночі -7 градусів, вдень повітря +4 градуси, на сході вночі до - 15 градусів, вдень до -3 градусів, на півночі вночі -13 градусів, вдень -3 градусів, на півдні вночі -9 градусів, вдень +5 градусів. У Києві вночі -13 градусів, вдень -3 градуси.

7 березня на заході - дощ. Вночі стовпчик термометра опуститься до -1 градуса, вдень +4 градуси, на сході - мокрий сніг з дощем, вночі -10 градусів, вдень +3 градуси. На півночі - сніг, вночі -8 градусів, вдень -1 градус, на півдні - дощ і -2 градуси вночі, вдень +7 градусів. У центрі - мокрий сніг з дощем, вночі -5 градусів, вдень +2 градуси.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...