"Ідею "руского міра" довелося зняти з порядку денного", - російський політолог

Захід втратив вектор розвитку, в ЄС і США в наявності параліч лідерства, проте Кремлю рано святкувати перемогу і відкорковувати з цього приводу шампанське.

Лілія Шевцова

Відповідну думку в колонці для "Радіо Свобода" висловила російський політіолог Лілія Шевцова, передають Патріоти України.

Політолог звернула увагу на "трагікомедію з Дональдом Трампом", коли кожні кілька днів з'являється новий привід для приниження президента США.

Водночас британський прем'єр Тереза Мей "вистрілила собі в ногу", призначивши вибори з надією на перемогу, щоб їх оглушливо програти. А "ЄС став схожий на будинок престарілих", в якому незрозуміло хто і як управляє.

"Але не будемо поспішати з реквіємом. Адже кремлівська еліта вже багато разів відкорковувати шампанське, але незабаром виявлялося, що даремно. Ідею "руского міра" довелося зняти з порядку денного", - заявила Шевцова.

Політолог зазначила, що Україна, не звертаючи уваги на грізний рик Москви, рвонула в Європу. Французи не підтримали прокремлівських кандидатів у президенти Марін Ле Пен зі Франсуа Фійоном.

"Безхребетний Брюссель" знову продовжив санкції проти Росії. Стояння з простягнутою рукою дружби в сторону Трампа теж нічим хорошим не скінчилася і вашингтон схвалив нові санкції проти Росії.

"Іронія в тому, що Росія сама доклала руку до появи нової реальності... Відлік нової голови почався. Загальмований західний експрес скоро почне рух. А ми так і залишимося на напівзруйнованій напівстанції", - резюмувала Шевцова.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...