Є побоювання, що вже нема в живих: "Їй часто погрожували друзі і родичі вбивці", - журналіст повідомив про дивне зникнення сестри загиблої у резонансній ДТП

Підкуп та залякування родичів та свідків кривавих ДТП не новина для України, а от фізична розправа, то вже інший гатунок "життя по-новому".

У Києві пропала сестра загиблої в резонансній ДТП за участю Дмитра Россошанського Ірина Ноздорвська. Про це повідомив на своїй сторінці в Facebook журналіст Володимир Тимофійчук, передають Патріоти України.

"Ірина особисто вела справу загибелі своєї сестри, яку збив п'яний водій Дмитро Россошанський. Їй часто погрожували друзі і родичі вбивці. Навіть з цього приводу було відкрито кілька кримінальних проваджень. Цієї середи було останнє засідання суду, після чого вбивця Россошанський залишився під вартою, а його батько пригрозив Ірині зі словами: "Ти погано закінчиш". А 29 грудня Ірина пропала", - написав журналіст.

Він зазначив, що в останній раз сестра загиблої виходила на зв'язок з матір'ю о 17:00. Вона тоді розповіла, що знаходиться на Петрівці, або в Петрівцях. Через годину вона вже не брала трубку.

"Телефон час від часу поза зоною досяжності, а іноді відповідач говорить про те, що абонент розмовляє. Ймовірно, телефон десь на межі мобільного покриття", - підкреслив Тимофійчук.

Він попросив допомогти в пошуках жінки, зазначивши, що Ноздорвська - невисокого зросту. Приблизний маршрут її проходження метро "Петрівка" - "Демидів" у Вишгородському районі. Журналіст уточнив, що жінка їздила додому через станцію метро Героїв Дніпра на маршрутці.

"Бажаючі допомогти в пошуках, пишіть в личку Андрій Хилько. Він організовує пошуки", - резюмував він.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...