Є постраждалі: У Києві на Борщагівці стався вибух у багатоповерхівці

Унаслідок вибуху газу постраждало двоє людей.

У Києві у мікрорайоні Борщагівка приблизно о 00.00 14 жовтня стався вибух на восьмому поверсі багатоповерхового будинку, повідомляє "Киев Оперативный" у Facebook, передають Патріоти України.

"На вулиці Зодчих, 80А на восьмому поверсі стався вибух. Вибухнув газ", – ідеться в повідомленні.

Одну жінку госпіталізували, другий потерпілий дістав медичну допомогу на місці.

Згідно з однією з версій, у квартирі, де вибухнув газ, проживає неблагополучна сім'я: напередодні мати і син розпивали алкогольні напої. "Після цього вони вляглися спати, залишивши готувати на плиті страви. Прокинулися обоє (і кілька будинків в околиці) від самого вибуху. Вибуховою хвилею повибивало шибки і добряче пошкодило двері в усьому під'їзді", – ідеться в повідомленні.

На місці працюють співробітники всіх оперативних служб столиці.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...