Є загиблі, дуже багато поранених: На кордоні Ізраїлю та сектору Газа спалахнули нові бої (фото, відео)

За інформацією армії Ізраїлю, близько 10 тис. палестинців зібралися 8 червня на лінії розмежування, багато хто з них кидали каміння в солдатів і підпалювали шини, деякі намагалися зруйнувати паркан.

На кордоні Ізраїлю і сектора Газа 8 червня спалахнули нові бої. У результаті троє палестинців загинули, 92 особи отримали поранення, передають Патріоти України з посиланням на DW.

"Вогнепальне поранення в ногу отримав фотокореспондент агентства AFP, який був одягнений у жилет з написом "Преса". У Газі в пострілі в журналіста звинуватили ізраїльських військових, в армії Ізраїлю поки не прокоментували інцидент", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією армії Ізраїлю, близько 10 тис. палестинців взяли участь в акції протесту, яка пройшла 8 червня.

Відзначається, що багато хто з них кидали каміння в солдатів і підпалювали шини, деякі намагалися зруйнувати паркан.

Міністр оборони Авігдор Ліберман в Twitter уже прокоментував події на кордоні сектора Гази. "Завдяки непохитності і професіоналізму солдатів ЦАХАЛа, що діють на кордоні з Газою, все менше і менше терористів наближаються до ізраїльської території, незважаючи на всі старання ХАМАСу і Ірану", - написав він.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...