Євген Рибчинський про витрати на "Євробачення": відсотків 70 це були тільки «відкати» (відео)

Уже в жовтні-листопаді минулого року до прем’єр-міністра України почали ходити «гінці» і пропонувати «послуги» з підготовки до «Євробачення».

Фото: Еспресо.ТВ

Про це в ефірі програми HARD з Влащенко на телеканалі ZIK заявив Євген Рибчинський, народний депутат України («Воля народу»), повідомляють Патріоти України.

Як зауважив гість програми, зазвичай підготовка до Євробачення розпочинається з кінця літа, тож в НТКУ розпочали роботу над підготовкою, якою керували Олександр Харебін і Вікторія Романова. За кошти НТКУ почали створення логотипу, дизайну сцени тощо.

Євген Рибчинський поділився інсайдерською інформацією, чому відбулася заміна групи, яка займалася підготовкою до «Євробачення».

«Уже в жовтні-листопаді (а можливо і раніше, та я знаю про ці зустрічі) до прем’єр-міністра України почали ходити «гінці». До пана Гройсмана приходила народна артистка України Руслана і дуже пропонувала свої послуги», – розповів Євген Рибчинський.

Гість програми нагадав, як у 2005-2006 році, після «Євробачення», КРУ встановило порушень на 35 мільйонів гривень, а це, каже депутат, 50 відсотків усіх отриманих коштів. Тоді ця сума у доларах була значною і становила близько 7 мільйонів. Депутат продовжив, що із загальної суми недоотримано 28, 2 мільйона гривень, окрім того, не підтверджено документально 6,8 мільйона гривень.

«Відомо, що в НТКУ, після перевірки КРУ, в 2005-2006 роках були виправлені всі документи… підчищені документи», – наголосив Євген Рибчинський і додав, що всі ці справи були закриті в одну мить.

«Немає карної справи по Грицаку. Пан Грицак – це посадова особа, яку, якщо відкривається справа, могли взяти і посадити, але йому не було пред’явлено, зрештою. Бо були сильні світу сього, які просто закрили справу. Я можу тільки так думати, але я думаю, що вони були «в долі», – заявив Євген Рибчинський.

Гість програми продовжив, що стосовно цьогорічного «Євробачення» переконаний, що «відсотків 70 це були тільки «відкати».
Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...