Євробачення-2019: Відбувся перший півфінал національного відбору, оголошено переможців (відео)

9 лютого 2019 року обрали першу трійку фіналістів Національного відбору на Євробачення-2019 глядачі та судді. До трійки увійшли: Brunettes Shoot Blondes, MARUV, YUKO.

Національний відбір на Євробачення 2019 – це музичний конкурс, що визначає представника України на пісенному конкурсі Євробачення. Шоу проводиться щороку, починаючи з 2016, передають Патріоти України.

9 лютого у прямому ефірі на телеканалах СТБ і UA:ПЕРШИЙ о 19:00 глядачі побачили вісім учасників, готових представити Україну на Євробаченні-2019: The Hypnotunez із піснею "Hey", LETAY із піснею "Мила моя", VERA KEKELIA із піснею "WOW", ЦеШо із піcнею "Hate", YUKO із піснею "GALYNA GULIALA", Maruv із піснею "For you", Brunettes Shoot Blondes із піснею "Houston", BAHROMA із піснею "Назавжди-Навсегда". Але перемогли у першому півфіналі лише троє.

Хто пройшов у фінал на Національному відборі на Євробачення-2019

1. Brunettes Shoot Blondes

2. MARUV

3. YUKO

Членами журі Національного відбору-2019 стали: Джамала, Андрій Данилко та Євген Філатов (The Maneken).

Прямі ефіри Національного відбору-2019 проходять в лютому одночасно на телеканалах СТБ і UA: ПЕРШИЙ. Наступний півфінал відбудеться 16 лютого, а фінал – 23 лютого, на якому і визначиться представник України на конкурсі.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...