"Євробачення-2019": Переможниця нацвідбору зробила першу після скандалу офіційну заяву (відео)

Скандальна артистка зазначила, що саме цей ролик є її першим офіційним коментарем після відмови від Євробачення, всі решта інтерв'ю з нею були зняті до того, як вона стала переможницею Нацвідбору.

MARUV

Українська співачка, переможниця Національного відбору на Євробачення-2019 MARUV, яка раніше відмовилася брати участь у конкурсі через умови, висунуті НСТУ, вперше зробила заяву після скандалу. Так, MARUV записала звернення до публіки, попросивши аудиторію "зменшити оберти" і зупинити агресію. Ролик розміщений у Instagram, передають Патріоти України.

"Спасибі величезне за підтримку, ви неймовірні! Я б дуже хотіла трошки поговорити про ситуацію, що склалася з Євробаченням, і попросити вас трошки зменшити оберти! Я дуже не люблю агресію і конфлікти, це нічого не вирішить. Не вступайте у провокації, Треба прийняти це спокійніше, як зробила я. Все, що не робиться, робиться на краще", — заявила виконавиця.

Також вона додала, що відмова від участі у Євробаченні її не особливо засмутила, оскільки тепер у неї є достатньо часу підготуватися до сольних концертів і записати новий альбом. Так, артистка розповіла про плани в Україні, при цьому абсолютно не згадала свої гучні гастролі по Росії. "Тепер у мене є купа часу для підготовки чогось цікавого, наприклад сольного концерту в Києві, який відбудеться у червні, і премії YUNA, а також запису нового альбому. Підтримайте мене", — попрохала MARUV.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...