"Євробляхи" по-новому: Коли почнуть штрафувати українців

В Україні з 25 листопада діють нові правила розмитнення для автомобілів на європейських номерах. Митники почнуть штрафувати їхніх власників за новим законом після 24 травня.

Як розповіли заступники начальника Закарпатської Державної фіскальної служби В'ячеслав Живицький і Микола Ясевич, обмеження за статтями 470, 481 і 469 Митного кодексу, а також за статтею 121 Кодексу України про адміністративні правопорушення набудуть чинності через 180 днів, передають Патріоти України з посиланням на Голос Карпат.

Вони також розповіли, що чекає на власників авто за порушення термінів транзиту машин з іноземною реєстрацією.

Новими нормами митного кодексу передбачається відповідальність громадян за передачу транспортного засобу особистого користування тимчасово ввезеного на митну територію України або вміщеного під митний режим транзиту. У зв'язку з цим передбачено штраф у розмірі 2000 неоподатковуваних мінімумів громадян, тобто 34 тис. грн.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...