Євроінтеграція "по-новому", або Як доньки Порошенка в Лондоні живуть

18-річна донька президента Петра Порошенка – Олександра Порошенко з кінця вересня проживає у Лондоні разом зі своєю сестрою Євгенією Порошенко.

Відомо, що сестри в цьому році закінчили навчання в британському "Конкорд коледжі" (Concord College) і вступили до Вузів Великобританії, передають Патріоти України.

Олександра вивчає економіку в Університетському коледжі Лондона (UCL – University College London). Раніше її старший брат Олексій Порошенко також отримував економічну освіту у Великобританії, але в іншому навчальному закладі – Лондонській школі економіки і політичних наук (LSE). Їх сестра Євгенія обрала факультет "Анімація" у Лондонському університеті мистецтв (University of the Arts in London).

Головний кампус UCL розташований в самому центрі Лондона (район Блумсбері). У складі навчального закладу 17 бібліотек, 7 музеїв, 21 будівля студентських резиденцій і 50 спортивних клубів.

Рік навчання для іноземців коштує тут близько $23 975 або майже 678 тисяч гривень. Проживання у гуртожитку – від $1077 до $2160/місяць в залежності від обраних умов.

"Доньки вступили в University of the Arts in London і University College London на спеціальності "Анімація" та "Економіка". У цьому рішенні ми їх підтримали, аби дати можливість дівчаткам самостійно отримати професію на загальних умовах – без привілеїв, що вони діти президента України", – прокоментувала Марина Порошенко.

Джерело: КП в Україні
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...