Євроінтегруємось потроху: Німецький автоконцерн "поклав око" на Львівщину

Львівська компанія "Бадер Україна" — виробник шкіряних сидінь для автомобілів — розпочинає співпрацю з компанією Mercedes-Benz.

Про це повідомив керівник управління інвестиційної політики Львівської обласної державної адміністрації Роман Матіс, передають Патріоти України.

Для цього компанія в квітні 2018 року підписала контракт з Mercedes на пошиття шкіряних чохлів для таких моделей як Mercedes-Maybach і Mercedes-Benz S-classe, які будуть у продажу на світових ринках у січні 2020 року. Виробництво планується почати з 2019 року. "Бадер Україна" щодня буде шити 200 комплектів салонів до цих автомобілів.

На підприємстві вже працює понад 3,8 тис співробітників у двох підрозділах в м. Городок та с. Кожичі, поблизу Львова. До кінця 2018 року "Бадер Україна" має намір працевлаштувати 500 працівників. А в 2019 році компанія планує збільшити кількість робочих місць до 5,5 тис.

"Бадер Україна" зареєстрована в Городку в 2006 році, є філією Bader GmbH - одного з найбільших світових виробників автомобільної шкіри преміум-сегмента. Основний вид діяльності - виробництво шкіри та шкіряних виробів, їх переробка, виробництво шкіряних елементів, пошиття шкіряних сидінь для Audi і BMW. "Бадер Україна" в 2016 році отримала 532,7 млн грн чистого доходу (на 60,7% більше, ніж роком раніше), і 21 млн грн чистого прибутку проти 6,6 млн грн збитку роком раніше.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...