"Європейське визнання": Викрито черговий фейк терористів

В "ДНР" повідомили про візит депутата парламенту Берліна Гуннара Ліндеманна і члена громадської організації "Інституту Суворова" у Відні Патрика Поппеля.
Європейці у "ДНР"

Поплічники окупантів заявили, що мета поїздки європейців — "ознайомлення із соціально-економічною та гуманітарною обстановкою в "республіці", передають Патріоти України з посиланням на Обозреватель.

Під час поїздки Ліндеманн заявив про необхідність створення "міжнародного трибуналу за воєнні злочини на Донбасі", пообіцяв "сприяти визнанню документів "ДНР" у Європі", а також обміну студентів між Німеччиною і Донецьком. "Європа обов'язково визнає вас як демократичну самостійну державу", — поділився нездійсненними мріями Ліндеманн.

Зі свого боку Поппель додав, що "у Європі повинні визнати те, що тут незалежна держава зі своєю конституцією, органами влади". "Ми у своєму інституті робимо все можливе, щоб інформація потрапляла до Європи. Більше не можна заперечувати факт наявності суверенної держави", — набрехав він поплічникам терористів.

Насправді Гуннар Ліндеманн не вперше приїздить в окуповані частини України. Однак його поїздки мають виключно приватний характер. Ще у 2018 році Федеральний уряд Німеччини розкритикував його візити і відхрестився від визнання захоплених українських територій російськими. Після його візиту до анексованого Криму Ліндермана внесли до бази "Миротворця".

Патрік Поппель очолює "ручну" проросійську організацію, яка була створена у січні 2015 року в австрійській столиці Відні. Спонукальним мотивом для створення стали події в Україні та у Криму у 2013 — 2014 роках, щоб "протиставити потужному потоку негативу на російську тему у ЗМІ". Цей персонаж так само занесений до бази.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...