Її називають українською Cardi B: Як вихователька дитячого садочка стала зіркою Youtube (відео)

Протягом десяти днів кліп на пісню «Рибки» набрав понад 400 тисяч переглядів.

Її називають українською Cardi B та пов’язують із нею майбутнє українського хіп-хопу. А вона – проста вихователька дитячого садочку, яка слідкує за останніми тенденціями в музиці й не боїться бути щирою. Все це – Alyona Alyona – нова зірка української музики, передають Патріоти України.

27-річна Альона Савраненко народилась у Кіровоградській області. Нині працює вихователькою в дитячому садочку. Вона розповідає, що любов до музики їй прищепив батько.

Іще місяць тому вона вела спокійне розмірене життя – жила у місті Баришівка Київської області, ходила на роботу та нікому не була відомою. Та враз прокинулась знаменитою через дебютний сингл «Рибки».

Під відео можна побачити захоплені відгуки новоспечених фанатів: «Те відчуття, коли вперше почув нормальний реп нової школи українською мовою» та «Альоно, продовжуй. Ти будеш найкрутішим україномовним репером».

Режисером кліпу став 19-річний репер Delta Arthur. Протягом десяти днів кліп набрав понад 400 тисяч переглядів. І це не дивно, бо образи, в яких вона з’являється у відео, є досить екстравагантними.

«Я люблю музику й люблю дітей», – розповідає у своєму інстаграмі сама Альона. Своїми музичними кумирами дівчинка називає Тревіса Скотта і Wu-Tang Clan.

Після успіху першого відео з’явилась інша версія «Рибок», стилістично оформлена під програму «Дитячий час». Там, крім загальних питань ведучого, запитують і про кулінарні вподобання дівчини. В кінці відео Alyona знову виконує свою пісню перед публікою.

Після роликів у соцмережах постала дискусія про зовнішній вигляд Альони, бо декого все ж шокували форми виконавиці. Тим не менш, більшість коментарів якраз підтримують сміливість Альони демонструвати своє тіло так, як вона сама того забажає, бо вміння бути собою – завжди в тренді.

Тепер фанати Альони перебувають у приємному очікуванні наступних синглів артистки. А вона сама поки не зникає із екранів телевізорів та стає все більш відомою.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...