Їх кандидат у президенти України: Пропагандист Кремля завчасно "спалив" соратника олігарха Ахметова

Росія своїми руками вирішила добити і без того мізерний рейтинг одного з "своїх фаворитів" на виборах президента, підтвердивши через заяву афілійованого з Москвою блогера Анатолія Шарія передбачуваного основного ставленика.

Шарій записав блог і опублікував відео в інтернеті, назвавши прізвище "свого головного кандидата" на майбутніх виборах, передають Патріоти України.

Ним став висуванець від "Опозиційного блоку" Олександр Вілкул, якого в неділю партія офіційно делегувала в президенти.

При цьому росіяни і сепаратисти кинулися в коментарях з'ясовувати, хто саме повинен взяти на себе місію "відновлення дружніх відносин з Росією" на тлі війни на Донбасі - Вілкул або Мураєв?

Однак українські користувачі соціальних мереж вважають, що Шарій і Москва, активно підтримуючи своїх кандидатів, завдають їм лише ще більших збитків, розкриваючи приховані зв'язки з російськими агентами.

Засвітилися в відео Шарія і Новинський разом з Бондаренко - ті, хто не приховують своєї підтримки Москви.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...