Їх не дочекались вдома: Опубліковано фото загиблих на Донбасі під час 5-годинного бою героїв України

23 серпня о бою з окупантами в зоні ООС загинули старший солдат Мар'ян Найда, солдат Тарас Проценко, старший солдат Михайло Щербанюк і старший солдат Андрій Чирва.

Про це повідомив Фонд "Повернись живим" на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

"Вони віддали життя за Україну! Сьогодні, 23 серпня, під час бою з окупантами загинули четверо бійців батальйону "Айдар". Запам'ятайте їх обличчя. Шануйте їх пам'ять. Старший солдат Мар’ян Найда, солдат Тарас Проценко, старший солдат Михайло Щербанюк та старший солдат Андрій Чирва не зробили ані кроку назад і віддали власні життя за Україну, за світле майбутнє, за нас із вами. Не забудемо! Не пробачимо! Вічна слава та пам'ять!", - йдеться у повідомленні.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Як австрійці господарювали в українському селищі під час Першої світової (фото)

неділя, 23 червень 2024, 22:55

На знімках зображені солдати та місцеві мешканці. Фото зберігаються у Австрійському державному архів. Журналісти пропонують переглянути світлини селища Перегінське - тепер Рожнятівський район Івано-Франківської області, передають Патріоти України. Вони...

Трійця: Легке меню до святкового столу (фото, відео)

неділя, 23 червень 2024, 5:40

На свято можна приготувати прості страви, які не вдарять по фігурі. У неділю, 23 червня, цьогоріч відзначатиметься Трійця – 50-й день після Великодня (Воскресіння Христове). Традиційно меню на Паску жирне, у ньому багато м'ясних страв, оскільки до свя...