"Їх вже зробили частиною Росії": Собчак розповіла, чи буде повертати Україні Крим

Ксенія Собчак не збирається повертати Україні Крим в разі свого обрання на пост глави РФ.

Про це кандидат в президенти заявила в ефірі радіо "Ехо Москви", передають Патріоти України.

"Коли я скажу, ось повернемо Крим Україні. Ні, я такого не скажу. Тому що я дійсно знаю і розумію, що є люди, і це теж правда, з якими ми повинні рахуватися. Які хочуть в Криму бути вже частиною Росії, їм вже дано ці обіцянки. Їх вже зробили частиною Росії, вже їм видали російські паспорти", - заявила Собчак.

Вона зазначила, що окупація півострова привела до зубожіння Росії. "І, незважаючи на те, що я особисто вважаю, що це незаконно, несправедливо, що для Росії це несе величезну кількість збитку і для всіх інших жителів Росії це тільки зайві гроші, які ми тепер витрачаємо на Крим. Це зубожіння країни, це санкції , це величезна кількість наслідків, які ми будемо розсьорбувати", - сказала політик.

"Але, тим не менш, це живі люди. І, пам'ятаючи про це, я пропоную наступний варіант. Потрібно, перше - поставити заново питання про законність приєднання Криму. Це питання просто заново повинно виникнути в порядку. Не можна ось як зараз вважати, що це питання вирішене і будь-яке висловлювання на цю тему екстремістське. Друге - ми повинні зібрати різних експертів по цій темі і вирішити, як далі діяти. Або, з моєї точки зору є кілька варіантів вирішення цієї проблеми. Або це міжнародний референдум, за участю, як жителів Росії, так і жителів України. Раз вже ми опинилися в такій ситуації. І в цьому сенсі результат міг би бути непередбачуваним..." - додала Собчак.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...