Ікона стилю: Дружина Трампа обігнала в рейтингу найстильніших перших леді Жаклін Кеннеді

Дружина президента США Меланія Трамп по праву вважається однією з найбільш елегантних американок...

Багато експертів з США заявили про те, що завдяки своєму бездоганному відчуттю стилю Меланія обганяє в рейтингу найелегантніших перших леді США Жаклін Кеннеді, передають Патріоти України з посиланням на закордонні ЗМІ.

При цьому простих американців Меланія хвилює не менше, ніж політика її чоловіка. Буквально при кожному виході в світ Меланія шокує багатьох жінок своїм бездоганним стилем. Як першій леді США вдається так вдало підбирати вбрання, невідомо, але факт залишається фактом: у будь-якому костюмі, платті і навіть джинсах Меланія виглядає чудово.

Модельне минуле Меланії навчило її робити ставку на яскраві кольори, саме за допомогою них молодих дівчат можуть запам'ятати на кастингах і інших важливих конкурсах в даній сфері.

Титул першої леді США передбачає суворі протоколи: наприклад, про глибокі декольте Меланії довелося забути. Однак Меланія свої наряди підбирає так, щоб залишити обивателю можливість пофантазувати.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...