Ілон Маск обіцяє незабаром порадувати любителів швидкої їзди надсучасним спорткаром (фото)

Компанія Tesla готує пакет SpaceX для спорткара Roadster нового покоління, який дозволить поліпшити його технічні характеристики.

Про це заявив керівник компанії Ілон Маск, зазначивши, що пакет оновлень буде називатися так само, як і його аерокосмічна компанія, передають Патріоти України з посиланням на Сarscoops.

"Те, що ми представили раніше - це був лише Roadster в базовій модифікації. Ми підготуємо для автомобіля набір опцій під назвою SpaceX. Це буде просто божевілля", - сказав він.

Маск зазначив, що головне завдання оновленого спорткара Roadster - обігнати бензинових конкурентів за всіма можливими параметрами.

Новий Tesla Roadster представили в листопаді 2017 року. Автомобіль оснащений трьома електромоторами з максимальним обертовим моментом 10 000 Нм, а також комплект батарей ємністю 250 кіловат-годин.

За даними виробника, новинка зможе розігнатися до 96 км/год за 1,9 секунди, а до 160 км/год - за 4,2 секунди. Максимальна швидкість спорткара досягне 400 км/год, запас ходу по трасі - близько 992 км.

Серійне виробництво нового Roadster планується почати в 2020 році. Компанія приймає попередні замовлення з передоплатою $50 тис. Вартість автомобіля складе близько $200 тис.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...