Ілон Маск в епіцентрі скандалу

Акціонери Tesla подали колективний позов на генерального директора фірми Ілона Маска через твіти про можливість продажу компанії.

Позивачі стверджують, що через фразу Маска вони зазнали втрат, передають Патріоти України з посиланням на іноземні ЗМІ.

У поданому до федерального суду в Сан-Франциско позові йдеться, що своїми повідомленнями Ілон Маск порушив законодавство про цінні папери. Позивачі зазначили, що заява про забезпечення фінансування виведення компанії з біржі є недостовірною і саме вона «викликала значний рух на ринку». У компанії не відповіли на прохання журналістів прокоментувати ситуацію.
Раніше стало відомо, що американські фінансові регулятори почали попередню перевірку повідомлення Ілона Маска. За неофіційними даними, Комісія з цінних паперів і бірж США (SEC) хоче знати, наскільки ці висловлювання в Twitter відповідають дійсності, і, якщо це так, то чому головний власник компанії не повідомив регуляторів про свої плани зі зміни статусу компанії в належному порядку.
Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...