"Їм об'єктивно вигідно знайти іншу людину": Путіна попередили про змову мафії

Якщо олігархи з оточення президента Росії Володимира Путіна почнуть шукати йому заміну, це стане для нього серйозною проблемою.

Про це заявив американський політолог Джейсон Смарт в інтерв'ю "Апострофу", передають Патріоти України.

"Зрозуміло, що Путін ніяк не залежить від громадської думки росіян. Це Путіну байдуже, але важливі олігархи з його оточення, це найвищий клас російської мафії, яка працює з державними тендерами, компаніями і так далі. Вони повинні розуміти, що Путін для них - тягар. І Путін повинен розуміти, що він для них - тягар. Їм об'єктивно вигідно знайти іншу людину", - зазначив Смарт.

За його словами, Путін розуміє, що його влада - не від народу. "Йому байдужий народ, він виграє будь-які вибори в РФ. Там немає свободи новин, російським суспільством Путін може маніпулювати легко. Але його оточення може почати шукати нову людину. Це проблема. Тому, на мій погляд, Путін повинен шукати вихід з санкцій і війни з Україною. Думаю, що він шукає цю можливість", - підсумував Смарт.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...