Їм потрібніша: Нацбанк передав на потреби учасників АТО базу відпочинку в Затоці

Національний банк України передав в управління Міністерства оборони України базу відпочинку "Південні зорі" в селі Затока Одеської області.
НБУ передав на потреби АТО базу відпочинку / Фото: bank.gov.ua

Про це йдеться в повідомленні на сайті НБУ, передають Патріоти України.

"Національний банк продовжує фокусуватися на ключових функціях, притаманних центральному банку. База відпочинку "Південні зорі" – не виняток. Це підтверджене рішенням Правлінням центрального банку про її виведення за межі НБУ. Переконаний, що звільняючись від непрофільних активів, Нацбанк в цьому стане взірцем для інших державних організацій, – зазначив директор департаменту забезпечення діяльності Національного банку Ярослав Ільніцький. – Ми завжди радо допомагаємо українським військовим та сподіваємося, що база відпочинку стане у пригоді для відпочинку наших героїв-учасників АТО та їх близьких" – зазначив директор департаменту забезпечення діяльності Національного банку Ярослав Ільницький.

Відомо, що вчора під час робочої поїздки в Одеський гарнізон міністр оборони України Степан Полторак оглянув базу відпочинку разом з представниками центрального банку.

Глава оборонного відомства подякував НБУ за передачу об'єкта і зазначив, що вже цього літа військовослужбовці бойових підрозділів – учасники АТО разом з сім'ями зможуть відпочити на березі Чорного моря в Затоці.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...