Імена для Гааги? - Стало відомо, хто зі світових політиків прибуде на інаугурацію Путіна

Точний список гостей на інавгурації президента Росії Володимира Путіна можна буде дізнатися лише в день інавгурації, проте, деякі відомі особистості вже заявили про намір відвідати Кремль 7 травня.

Так, очікується присутність колишнього прем'єр-міністра Італії і лідера партії "Вперед, Італія!" Сільвіо Берлусконі, передають Патріоти України з посиланням на "МК".

Також на інавгурації з великою часткою ймовірності можна буде побачити екс-канцлера Німеччини Герхарда Шредера.

Крім відомих політиків в залах Кремля в перший понеділок травня будуть діячі культури і шоу-бізнесу. За інформацією деяких ЗМІ, очікується приїзд голлівудського актора і колишнього губернатора Каліфорнії Арнольда Шварценеггера.

У той же час участь діючих глав держав в інавгурації Путіна поки під великим питанням, відзначають журналісти. Вже почали надходити відмови. Зокрема, глава уряду Австрії Себастьян Курц не приїде на інавгурацію обраного президента Росії. У відомстві федерального канцлера пояснили це нестачею часу.

Також до цих пір точно не відомо, чи будуть особисто вітати російського президента 7 травня лідери Білорусії і Казахстану. Точно не буде президента Туреччини Реджепа Тайіпа Ердогана, так як в цей день в країну з візитом прибуде президент Сербії Олександр Вучич.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...