Іменем Кремля? - Член ВРП і його син потрапили до списку поплічників Путіна

У списку причетних до підривної інформаційної діяльності проти України виявився Андрій Гусак, син члена Вищої ради правосуддя Миколи Гусака.

В опублікованому напередодні ЗМІ документі під назвою «ТОП -15 ТИМ», зазначено, що одним з «пособників Кремля» довгий час була компанія «Контекст Медіа», передають Патріоти України.

Згідно з даними аналітичного ресурсу Youcontrol, «Контекс-медіа» належить Андрію Гусаку. Йому ж підконтрольні та інші юридичні особи: “Цибуля Медіа”, “Лук ЗМІ”, “Лекс”ЮС”, “Робоконсалтинг”, “Робо форекс”. При чому, в останній Гусак значився керівником у росіянина Євгена Антохова.

Відкриті джерела вказують, що Андрій Гусак – це молодший син члена ВРП Миколи Гусака.

В документі під назвою «ТОП -15 ТИМ» зазначено, що Гусак старший і молодший брали участь у конвертаційних схемах, а виручені гроші спрямовували на дестабілізацію політичної ситуації в Україні в період листопада 2016 – березня 2017.

Про лояльне ставлення Гусака старшого до представників країни-агресора раніше писали ЗМІ, вказуючи на його лояльне ставлення до суддів "ДНР"/"ЛНР".

Так, Вища рада правосуддя 15 травня ухвалила рішення, яке можна назвати сенсаційним. Вперше у вітчизняній практиці головний дисциплінарний орган відмовився звільнити суддів, які після подій 2014 року залишилися на території самопроголошених республік». З 12 суддів, що залишилися в "ЛНР", чиї дисциплінарні справи розглядалися одними з останніх, Вища рада правосуддя звільнила лише двох, стосовно яких існували серйозні підозри в зраді. Доповідач у справі був Микола Гусак.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...