"Імпортозаміщення": У Путіна виявили черговий випадок людожерства

У селі Нове Ільдеряково в Аксубаївскому районі (Республіка Татарстан) цієї ночі було знайдено тіло 53-річного місцевого жителя з різаними ранами шиї та живота, а також з помітними слідами вирізів м'язової тканини і органів.

Покійного виявили, коли 40-річний житель села зізнався сусідам у вбивстві, пояснивши, що «хотів людського м'яса». Сусіди викликали поліцію, передають Патріоти України з посиланням на місцеве видання "Реальное время".

Затриманий раніше проживав в Красноярській області, де перебував на психіатричному обліку в зв'язку з захворюванням «шизофренія», був визнаний інвалідом II групи. Більше року тому він разом з матір'ю переїхав до Татарстану, однак минулої осені вона померла. А в минулі вихідні психічно хворий позбувся будинку - він згорів. З тих пір ночував у сусідів. Але ті були не дуже раді - гість був неспокійним, не давав спати ночами.

4 жовтня голова селищної ради умовив одного з самотніх селян пустити погорільця до себе. Той пустив і в підсумку був убитий.

На допиті у слідчого затриманий зізнався у злочині, повідомивши, що в якийсь момент вирішив вбити господаря, щоб «випити його крові і спробувати м'ясо». Кинувся на чоловіка спочатку з кулаками, а потім з табуреткою. Коли перестав дихати - взявся за ніж. Потім його вирвало, і він пішов зізнаватися сусідам.

Розслідуванням цього злочину займаються співробітники Нурлатського міжрайонного відділу Слідкому по РТ. За попередніми даними, психіатричної допомоги в Татарстані хворий не отримував.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...