Інакше це була б не "Раша": Стало відомо, як друзяка Путіна "кинув" будівельників Кримського моста, котрі надривалися без вихідних

Аркадій Ротенберг, який відмив мільярди доларів на "стройке века" Володимира Путіна, ще й запустив руку у кишені свої працівників.

Частина робітників, які працювали над зведенням Кримського моста, так і не отримали оплату за свою роботу, передають Патріоти України з посиланням на "Собеседник.ru".

Відомо, що за роботу на "будівництві століття" платили від 20 тис. руб. за низько-кваліфіковану працю до 80 тис. для фахівців. На сайтах вакансій частіше зустрічається оклад - близько 40 тис.

При цьому жителі Білорусі, які вирушили заробити грошей на будівництві моста, виявилися обмануті роботодавцями. За інформацією видання "Гомельська правда", кілька десятків білорусів працювали на мосту 2 місяці без вихідних, жили у вагончиках, а платити їм у підсумку відмовилися.

Наймала робітників організація "Трубопроводстроймонтаж". Підприємство було створено з початком будівництва моста і виступило підрядчиком у ПАТ "Мостотрест", яке в свою чергу отримало підряд у "дочки" Ротенберга "СГМ-Мост". Його засновниками є колишній менеджер "Газпрому" В'ячеслав Колісник і бізнесмен Олексій Степанов.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...