"Інформація виключена з офіційних зведень": Мундіаль у Санкт-Петербурзі під загрозою (відео)

Проведення Чемпіонату світу з футболу 2018 в Санкт-Петербурзі може опинитися під загрозою, так як поруч з містом горять небезпечні торфовища.

Відео пожежі опублікували на YouTube-каналі GreenChannel, передають Патріоти України.

Чемпіонат світу з футболу 2018 у російському місті Санкт-Петербурзі знаходиться під загрозою зриву. Справа в тому, що в 25 кілометрах від міста горять торфовища з боєприпасами.

Пожежа розростається поряд з селищем Молодцово Кіровського району. Відомо, що на цьому торфовищі часто виявляють боєприпаси часів Великої Вітчизняної війни. Пожежа в такому місці небезпечна не тільки сильним задимленням, але і можливими вибухами.

МНС РФ відмовилося гасити цю пожежу, і вона продовжує розвиватися. На даний момент вогнем охоплено вже майже 30 гектарів лісу.

Інформація про пожежу виключена з офіційних зведень. Згідно з останніми прогнозами погоди в цьому регіоні зберігається високий клас пожежної небезпеки. Крім того, напрямок вітру вказує на те, що найближчим часом дим від пожежі піде спочатку на Кіровськ, а потім і на Санкт-Петербург.

"Ця ситуація викликає особливе побоювання з урахуванням того, що під час проведення в нашій країні Чемпіонату світу з футболу так багато зусиль докладають до того, щоб не допустити небезпечного розвитку природних пожеж і техногенних та інших катастроф",- сказано в повідомленні.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...