Інтелект і політичне кредо нардепки оцінили у Польщі: Савченко заявила, що їй соромно і що її в Україні можуть вбити

Позафракційний нардеп Надія Савченко інтерв'ю польським ЗМІ заявила, чому їй соромно за українських політиків, а також про те, що їй загрожує фізичне знищення.

Надія Савченко

За словами Савченко, українські політики в Європі поводяться, як жебраки, повідомляють Патріоти України з посиланням на Rzeczpospolita.

Також вона заявила, що зовнішня політика не повинна бути ключовою для України.

"Зовнішня політика не повинна бути для України ключовою. На жаль, наші політики вважають, що все життя нас буде годувати Європа, але якщо у політиків не буде підтримки всередині країни, з ними не будуть рахуватися і за кордоном. Наші політики виглядають, як жебраки в Європі, і це дуже принизливо для мого народу", – сказала Савченко в інтерв’ю.

А от про Путіна Савченко відгукнулася куди позитивніше. За її словами, хоч його і не люблять у світі, проте з ним рахуються – бо він отримав владу силою.

Водночас вона спростувала інформацію про роботу на Кремль і навіть заявила про те, що їй загрожує фізичне знищення.

"Система бореться зі мною всіма можливими способами. Тут мова йде не тільки про спрямовану проти мене пропаганду, але я не виключаю навіть фізичного знищення," – наголосила вона.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...