Інтернаціональний борг виконали: Союзники Асада зазнали втрат у Сирії

На іранській військовій базі в Джабаль Азані на південь від Алеппо (Сирія) ввечері 14 квітня пролунав вибух.

Як повідомляє The Jerusalem Post з посиланням на сирійські ЗМІ, база була атакована невідомими літальними апаратами, а очевидці заявляють, що бачили вибухи, передають Патріоти України.

Медіаресурси Хезболли спростували ці повідомлення і заявили, що вибух стався унаслідок детонації вибухових речовин на базі.

Водночас ізраїльське агентство "Вести" з посиланням на Sky News Arabia пише, що вибух став результатом атаки бойового винищувача або по базі була випущена ракета. За даними агентства, вибух стався на великому військовому складі, який використовували для своїх цілей іранські військові. Повідомляється, що серед загиблих - кілька іранських офіцерів. "Кілька днів тому повідомлялося, що сирійські та іранські військові, які знаходилися на цій базі, були евакуйовані через побоювання, що США можуть завдати удари по цьому району", - пише агентство.

У той же час CNN Turk повідомляє, що в результаті вибуху загинули щонайменше 20 осіб. "На місце події прибули машини швидкої допомоги і рятувальні групи. У районі вибуху у небі були помічені літаки, однак їх приналежність невідома", - йдеться у повідомленні.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...