Інтерпол не має претензій до українського екс-прем'єра

Ніяких перешкод для пересування колишнього прем'єр-міністра Арсенія Яценюка по всьому світу з ініціативи Інтерполу або його каналів не існує.
Про це заявили в Українському бюро Інтерполу, повідомляє прес-служба Національної поліції, передають Патріоти України.

"При розгляді останнього звернення РФ по оголошенню Арсенія Яценюка в розшук по лінії Інтерполу за нібито скоєні ним в Чечні злочину генеральний секретаріат Інтерполу в Ліоні протягом короткого часу розібрався в цій ситуації, визнав це звернення РФ необгрунтованим і скасував розшукової циркуляр росіян. Тому ніяких офіційних перешкод для пересування екс-прем'єр-міністра України Арсенія Яценюка з усього світу за ініціативою Інтерполу або каналів Інтерполу не існує", - йдеться в повідомленні.
У прес-службі відзначили, що Інтерпол прийняв рішення про необгрунтованість звернення Росії з приводу розшуку Яценюка.

Нагадаємо, сьогодні стало відомо, що Яценюка зупиняли в Швейцарії за запитом Росії.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...