"Інвестиції в розвиток": Як ватажки "ЛНР" розкрадають фінансові надходження з РФ

Очільник терористичного угрупування “ЛНР” Ігор Плотницький та його коло прихильників розкрадають фінансові надходження з РФ під виглядом “інвестування” у розвиток мереж продовольчих магазинів та автомобільних заправочних станцій.

Про це повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України, передають Патріоти України.

"Незважаючи на критичний стан соціально-економічної ситуації та зубожіння населення тимчасово окупованих територій Донбасу, верхівка так званої "ДНР/ЛНР" продовжує пошуки шляхів власного збагачення", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що власники об’єктів "інвестування" за домовленістю змушені повертати всю суму вкладених коштів під загрозою припинення їх приватної підприємницької діяльності.

Окрім того, командування російських окупаційних військ розглядає програму керівництва РФ "Репатріації біженців на Донбас" як додаткове джерело постачання людського ресурсу для поповнення особовим складом з'єднань і частин 1 (Донецьк) і 2 (Луганськ) АК ЗС РФ.

"З цією метою формуються списки вакансій спеціальностей, суміжних з військовими, для подальшої передачі до Краснодарської громадської організації "Центр розвитку регіону". Поряд з цим, представниками ФСБ РФ активізовано роботу на території Росії щодо виявлення серед потенційних репатріантів осіб, які свого часу отримали фахову підготовку за "дефіцитними" військо-обліковими спеціальностями", - розповіли в ГУР.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...