Його "Липецька фабрика": "Схеми" розповіли про виправдання Зеленського

Журналісти програми «Схеми», в розслідуванні яких розповідалося про співпрацю шоумена і ймовірного кандидата в президенти Володимира Зеленського з країною-агресором, відреагували на його виправдання.

«Схеми» констатували: Зеленський знову лукавив, кажучи про те, що у нього немає бізнесу в Росії, передають Патріоти України.
«Фірма «Грін-Филмс», що належить йому і партнерам в Росії проводить там повністю реальну господарську діяльність. Це означає, що вона заробляє і витрачає. Ось, наприклад, в 2017 році вона заробила 142 мл. рублів, а й витратила чимало - 126 млн. рублів. На оплату робіт і послуг. Закупівлю матеріалів і т.д. Це реальний бізнес», - сказав журналіст.
Спростовуються і слова Зеленського про «західні компанії», яким нібито надходять гроші від використання продукту «кварталівця». «Товариство з обмеженою відповідальністю «Грін-Филмс» це не західна, а російська компанія, зареєстрована в столиці Росії Москві. На її рахунку з 2014 року прийшло вже близько 850 млн. Рублів від роелті і ліцензій», - додав журналіст.

На ранок після виходу нашого розслідування Володимир Зеленський взяв слово. Записав відеозвернення. …І знову сказав неправду. Про кінобізнес у Росії, якого нібито «немає».Попри опубліковані нами очевидні залізобетонні докази. І це – майбутній кандидат на ключову посаду у державі.

Деякі факти, викладені в розслідуванні, Зеленський просто проігнорував, - зазначили журналісти.

У свою чергу журналісти телеканалу 1+1 зняли сюжет, в якому повідомили про те, що в розслідуванні «Схем» ніякої сенсації немає. Мовляв, всі гроші, які отримує «Грін-Филмс» - це роелті за продукт вироблений до початку російської агресії. Стверджується також, що їхні опоненти переплутали поняття «вести бізнес» і «мати компанію». Юрист «плюсів» розповів зокрема, що вони і хотіли б закрити її, але просто Зеленський не може поїхати для цього в Росію, оскільки там проти нього порушено кримінальну справу за «посягання на територіальну цілісність РФ».

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...