Його "молода команда": Головний кримінальний поліцейський України звозив свою доню до США у якості члена офіційної делегації?

Ліза Аброськіна відвідала Америку в той же час, коли сам Аброськін перебував там з офіційним візитом у складі української делегації, очолюваної міністром МВС А. Аваковим.

Перший заступник голів Нацполіції України-начальник кримінальної поліції В’ячеслав Аброськін влаштував своїй малолітній дочці тур в США. Про це свідчить опубліковане в Фейсбук фото, передають Патріоти України з посиланням на Акценти.

За даними електронної декларації Аброськіна, у нього дві дочки Ліза і Олена. Чи була друга дочка з ним разом в США – не відомо. Також поки невідомо, хто оплатив переліт і проживання дитини поліцейського чиновника в Америці.

Якщо ж її візит відбувся за рахунок бюджетних коштів МВС, то просимо відомство публічно уточнити суму, витрачену на дозвілля дочки чиновника.

Додамо, що згідно Фейсбук-профілю Лізи Аброськиной – вона вчиться в гімназії “Києво-Могилянський колегіум”, куди вступила восени 2017 року.

Крім доньки, візит Аброськіна і Авакова в США супроводжувала ще одна дівчина – Юлія Бабич. Її авторству належить, зокрема, і спільне фото Аброськіна з донькою (як він вказав в пості). Бабич судячи з її профілем, працює фотографом у прес-службі Нацполіції.

У серпні минулого року вона вже була в США. Тоді, дівчина відвідала Нью-Йорк у супроводі особистого фотографа Олега Ляшка – Османа Карімова. Про це свідчить фото Бабич, опубліковані в Фб.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...