Йому було 44: Названо ім'я американського пілота, який розбився в Су-27 в Україні (фото)

Губернатор штату Каліфорнія Джеррі Браун назвав ім'я американського пілота, який загинув у вівторок під час аварії винищувача Су-27 Збройних сил України у Вінницькій області: це підполковник Сет Неринг.

За його словами, підполковник Сет «Джетро» Неринг віддав життя, служачи штату і державі. Браун і його дружина «висловили глибокі співчуття його родині та друзям», передають Патріоти України з посиланням на американські ЗМІ.

У заяві говориться, що губернатор розпорядився приспустити прапори на будівлі законодавчих зборів штату в пам'ять про Нерінга.

Як випливає з документа, Нерінгу було 44 роки, він жив в місті Фресно в центральній частині Каліфорнії. В Україну він прибув «для підтримки міжнародних навчань «Чисте небо - 2018». Неринг служив у ВПС Національної гвардії США в Каліфорнії.

Представники ВПС Нацгвардії США також поширили заяву з цього приводу. У ньому наголошується, що «США і влада України проводить розслідування, щоб визначити причину катастрофи». Як випливає з документа, Неринг загинув, коли здійснював «рутинний ознайомлювальний тренувальний політ». Неринг почав служити у ВПС Національної гвардії більше 20 років тому, він літав на винищувачах F-15 і F-16.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...