Йому було лише 39: Помер відомий російський актор (фото)

У вівторок, 24 липня, в Москві раптово помер артист Державного театру кіноактора РФ, відомий за роллю в популярному серіалі "Щасливі разом", Олександр Ісаков.

Олександр Ісаков

Трагедія сталася через тривалу хворобу: у артиста була діагностована двостороння пневмонія з ускладненнями. Артистові було 39 років, передають Патріоти України.

Так, про смерть Ісакова повідомив його колега Роман Печерський, який також заявив, що у трагедії винні лікарі медзакладу, де актор знаходився більше трьох тижнів. "Саня... Я в шоці... Що ж так, хто винен? Пробач за все! Співчуваю друзям, близьким і, звичайно, мамі - три тижні пролежати в лікарні так, щоб наші доблесні лікарі не змогли встановити діагноз, і тільки після набряку легенів виявити причину - двостороння пневмонія. А вчора він ще жартував, приїхала мама, були друзі поруч - обговорювали плани на відпочинок. Вранці його вже не стало - серце не впоралося! Одне питання до лікарів: дипломи куплені?" - висловився Печерський в соціальній мережі Facebook.

У свою чергу, представники театру, в якому працював Олександр Ісаков, висловили свої співчуття і розповіли, що за життя актор був яскравим і дуже талановитим. "Державний театр кіноактора висловлює глибоке співчуття рідним і близьким, колегам і шанувальникам артиста Олександра Ісакова, який раптово помер 23 липня 2018 року на 40-му році життя", - написали на сторінці театру в Facebook.

"Олександр Ісаков залишив пам'ять про себе як про яскравого, талановитого актора з чудовим багатогранним акторським даром, чия харизма була здатна заразити позитивними емоціями і новими ідеями всіх, хто його оточував. Ми сумуємо і поділяємо важкість втрати. Світла пам'ять про Олександра Ісакова назавжди залишиться в наших серцях", - додали колеги померлого.

З 2004 року Ісаков був зайнятий в популярних постановках Театру кіноактора, серед яких - "Лускунчик і мишачий король", "Божевільний день або Одруження Фігаро", "Міра за міру", "Чарівна туфелька Попелюшки" і багатьох інших.

Поряд з ролями в театрі Олександр Ісаков був успішним кіноактором, зіграв у таких популярних фільмах і серіалах, як "Холостяки", "Моя любов", "Одним ударом", "Атлантида", "Щасливі разом", "Мовчазний свідок" і "Черговий янгол".

Крім цього, знайома Олександра Наталія Тищенко написала в соціальній мережі інформацію про те, де і коли відбудеться прощання з артистом. "Друзі і колеги! З'явилася інформація про прощання з Сашком. Прощання і відспівування відбудеться в четвер, 26 липня в 11.30 в другому залі Митинського крематорію Митинського цвинтаря в Москві", - розповіла Наталя.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...