IQ вище, ніж у Ейнштейна і Хокінга: З-річна британка приєдналася до клубу найрозумніших людей світу

В свої три роки Офелія може похвалитися результатом IQ в 171 бал. Це на 11 балів вище, ніж у знаменитих фізиків Альберта Ейнштейна і Стівена Хокінга
Офелія Морган-Дью
Британська дівчинка Офелія Морган-Дью з містечка Росс-он-Уай (Херефордшир), офіційно приєдналася до клубу найрозумніших людей в світі. Вона стала членом організації Менса, куди входять люди з високим коефіцієнтом інтелекту. Офелії видали відповідний сертифікат після проходження тестів на IQ. Як пише газета The Sun, в свої три роки Офелія може похвалитися результатом IQ в 171 бал. Це на 11 балів вище, ніж у знаменитих фізиків Альберта Ейнштейна і Стівена Хокінга, передають Патріоти України.
Офелія на даний момент є також найрозумнішою дитиною Великобританії. Вона обігнала за показником IQ попередніх володарів цього титулу - дітей у віці 11 і 12 років. Їх рівень сягав лише 162.
31-річна мати дівчинки Наталі Морган пишається успіхами своєї єдиної доньки. Власниця фітнес-студії каже, що Офелія вимовила своє перше слово у віці восьми місяців. Вона швидко вивчила алфавіт, кольори і цифри. У дівчинки феноменальна пам'ять: вона пам'ятає події, які відбулися з нею ще до того, як їй виповнився рік. Офелія любить грати в футбол і будувати з конструкторів Lego. Мати і 40-річний батько-айтішник не чинять на неї тиску і не змушують робити те, чого їй не хочеться.
«Офелія - така прекрасна дівчинка. Я буду пишатися нею незалежно від її досягнень. Аби вона була здоровою і щасливою», - каже мама.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...