Йшов четвертий рік війни: Обсяг торгівлі з країною-агресором зростає

Україна купила у Росії товарів на 1,4 млрд. доларів більше, ніж їй продала.

Про це пише на своїй сторінці у Facebook Сергій Запорізький, передають Патріоти України. Далі - мовою оригіналу:

"Госстат Украины говорит, что за первое полугодие объем торговли с Россией вырос.

Доля нефти и продуктов ее переработки составляет 42% от всего купленного в России. А рост объемов купленной "нефтянки "составил 80%. Если сравнивать с тем, что было год назад.

Данные факты несут в себе и положительное, и отрицательное.

Позитив в том, что если украинской экономике понадобилось гораздо больше горюче-смазочных материалов, значит с экономикой все не так плохо.

Негатив же в том, что Украина до сих пор не нашла альтернативных поставщиков "нефтянки".

И негатив еще в том, что хотя Украина и увеличила на 25% экспорт товаров в Россию(в основном продуктов неорганической химии, черных металлов, котлов и машин), торговый баланс ней у Украины отрицательный.

Украина купила у России товаров на 1,4 млрд. долларов больше, чем ей продала. Это значит, что страна-агрессор выкачивает валюту из Украины. А должно быть все наоборот."

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Медовий Спас, або Маковія: Церковні та народні традиції. Що не можна робити 1 серпня

четвер, 1 серпень 2024, 7:05

1 серпня за новоюоіпнським календарем українці святкують Медовий Спас, або Маковія. У цей день прийнято приходити в храм і дякувати Богові за врожай. У серпні бджолярі збирають мед, тому свято й отримало таку назву. . Цього дня починається Успенський п...

Як австрійці господарювали в українському селищі під час Першої світової (фото)

неділя, 23 червень 2024, 22:55

На знімках зображені солдати та місцеві мешканці. Фото зберігаються у Австрійському державному архів. Журналісти пропонують переглянути світлини селища Перегінське - тепер Рожнятівський район Івано-Франківської області, передають Патріоти України. Вони...